Merchandising : iets voor uw vereniging?

Vele verenigingen zullen wel al eens het idee gehad hebben om de eigen vereniging in de kijker te plaatsen.  En nogal dikwijls komt de reactie : "daar zijn we te klein voor". Wel, dat is absoluut niet het geval. Wij hebben doelbewust gekozen voor producten en oplossingen die ook op kleine schaal kunnen worden geassembleerd en zodoende aan zeer gunstige voorwaarden aan de vereniging/club kunnen worden aangeboden.

MerchandisingZoals fan-sjaals, petjes en vlaggen. Vrijwel alles op het gebied van merchandising en promotie voor sportclubs is door ons te leveren en kunt u bekijken op deze site. Daarnaast kunt u ook terecht voor sportkleding, en sport-en spelmateriaal.

Met het assortiment van Promo4Clubs kunt u eveneens uw sponsors en overige partners extra in het zonnetje zetten. Vrijwel alle producten kunnen namelijk worden voorzien van een opdruk. Ook is het voor bedrijven mogelijk om relatiegeschenken / promotieartikelen te bestellen voor de eigen klanten.

Suggesties, ideeën : laat u horen, wij zetten graag jullie dromen om in realiteit.

Promotieartikelen voor uw bedrijf, club of organisatie!

Promo4Clubs zorgt voor een origineel aanbod van promotieartikelen. Soms is onze vindingrijkheid zo verrassend groot. Promo4Clubs levert alle soorten promotieartikelen.

Bij ons aanbod staan niet alle promotieartikelen voor die wij kunnen leveren maar een selectie van de door ons gekozen promotieartikelen waar de meeste vraag naar is.

Als u zelf een idee of suggestie hebt laten wij ons graag door u adviseren!

Fan van een grote buitenlandse club, dan kan u ook bij ons terecht.

Ook voor de voetbalfan heeft Promo4Clubs producten in de specifieke webshop te koop gesteld.

Heeft u vragen en/of ideeën : neem dan aanstonds contact met onze klantenservice. Ga snel naar onze contactpagina.